dimarts, 1 d’octubre del 2013

5 octubre Trobada per un canvi de model energètic a Girona

Després de la jornada del 8 de juny “Per un canvi de model cap a la sobirania energètica”, i amb la intenció de seguir en la construcció col·lectiva d’un front polític de transformació en el camp de l’energia, us convidem a participar en la segona jornada, el proper dissabte 5 octubre, amb el títol “Cap a la construcció d’una futura xarxa per la sobirania energètica”.

Ara més que mai, aquesta proposta pren sentit. L’oligopoli energètic espanyol, ha segrestat i perpetuat un model addicte als combustibles fòssils; l’ofensiva de la reforma elèctrica del Partit Popular del passat mes de juliol, que posa en risc el futur de les renovables i de l’autoconsum; el preocupant creixement de la pobresa energètica; i com a contrapunt, el recent anunci de desestimació del fracking en territori català, mercès a la pressió exercida per la Plataforma Aturem el Fracking; ens donen indicis suficients i ens esperonen a construir aquest front polític des d’on articular sinèrgies entre un gran nombre de persones, grups i moviments.


CAP A LA CONSTRUCCIÓ D’UNA FUTURA XARXA PER LA SOBIRANIA ENERGÈTICA
 
Dia: dissabte 05 d’octubre de 2013

Lloc: Centre cívic de Pla de Palau, Girona (http://goo.gl/maps/ynOo9)

Hora: 10:00h

INSCRIPCIÓ: Trobareu el formulari d’inscripció al final del correu i a http://canvimodelenergetic.wordpress.com/

PROGRAMASessió I
10:00-11:00h Xerrada introductòria: Conjuntura energètica i propostes per obrir vies cap a la sobirania energètica i la desconnexió de l’Oligopoli.
Ponent: Pep Puig.
Sessió II
11:00-12:00h  Per què aquest procés? Recorregut fins a la data. Explicació de la jornada i presentació propostes concretes d’actuació.
12:00-12:30h. Pausa cafè.
12:30-14:00h Treball en grups de discussió al voltant de les propostes
Dinar 
Sessió III
16:00-16:45h Relatoria dels Grups i valoració general de les propostes.  Cap a una Xarxa per la Sobirania Energètica I.
16:45-17:30h Propostes generals de treball en Xarxa. Què, com, quan, qui … cap a una Xarxa per la Sobirania Energètica II.
17:30-18:00  Síntesi, anuncis varis i acabament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada