dissabte, 17 de setembre del 2011

Uneix-te a la campanya de resistència. Ja som més de 400 entitats de base.

El proper 1 d'octubre el Govern de l'Estat ha de concedir, o denegar, l'allargament del permís de funcionament de la central nuclear d'Ascó per un període de 10 anys, és a dir, fins al més d'octubre de l'any 2021.

Al llarg de l'estiu més de 450 entitats de tot tipus: associacions, cooperatives, grups culturals, esportius i juvenils, fundacions, empreses i comerços, seccions o seus locals de sindicats, agrupacions locals o sectorials de cada força política, han entrat a la web http://www.totsdos.es/tln-enti/ i han donat suport al text bàsic que denuncia aquesta decisió irracional. En molts ajuntaments s'han presentat mocions demanant que no s'allargui el permís d'Ascó que estan pendents de tràmit en els plenaris. A Girona, el plenari de l'Ajuntament, celebrat el dilluns, 12 de setembre, ha donat el seu suport a una moció presentada per ICV i la CUP, en la línia d'aquesta campanya. Encara falten 14 dies per a que es faci pública la decisió del govern de l'Estat, i el nombre d'entitats i persones que es manifesten en contra de l'allargament creix dia rere dia.

Per tal de que la Generalitat, i les diverses institucions que governen Catalunya, deixin de guardar silenci en un tema que afecta a la població i al medi ambient, us convoquem el Diumenge 18 de setembre, a les 12'30 hores a la Plaça de Sant Jaume . Us convidem a informar, a contribuir a fer-nos visibles, a deixar constància de que el que l'empresa que explota Ascó pretén, amb la complicitat de la majoria de la classe política de Catalunya i de tot l'Estat, no compta amb el suport d'una societat que valora els perills que se'n deriven de la catàstrofe de Fukushima per sobre de les mentides d'una indústria nuclear en declivi.

Diumenge 18, a les 12 hores.  Plaça de Sant Jaume. Barcelona.  Domingo 18, a las 12 horas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada