dimarts, 12 de juny del 2012

Presentació del llibre "Avui actius... o demà radioactius" a Girona

El proper dimecres 20 de juny es farà la presentació del llibre "Avui actius... o demà radioactius" a les 19:30h. a la Casa de Cultura de Girona. L'acte està organitzat pels Naturalistes de Girona i pel Grup antinuclear de les comarques gironines.

Comptarem amb la presència de l'autor i periodista Jordi Bigues i membres de Pol·len edicions. El llibre va sortir al carrer i a les llibreries l'estiu passat després de superar amb èxit el finançament compartit mitjançant el web de Verkami.

El llibre fa un recull molt gràfic de totes i cadascuna de les problemàtiques que ens condemna l'energia nuclear: mineria d'urani, centrals de generació elèctrica, transports i residus radioactius, incidents, fuites i accidents, catàstrofes com Txernòbil o Fukushima, armament militar, etc... El llibre també posa èmfasi a les repercussions sobre la nostra salut que suposa l'exposició continuada i en augment a la radioactivitat de fons en el planeta, així com la contaminació que trobem a la cadena alimentària fruit dels vessaments directes al medi per part de la indústria nuclear.

Us esperem el dimecres vinent a la Casa de Cultura de Girona per descobrir aquesta magnífica obra i per debatre entre totes com aconseguim sortir d'una vegada per totes de l'energia nuclear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada